Уест Хем се насочва към защитник на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чуковете" ще се борят с Милан за привличането на Аарън Уан-Бисака

Защитникът Аарън Уан-Бисака е в трансферните планове на Уест Хем, пише медията Football Insider. “Чуковете” са изпратили запитване за защитника на Манчестър Юнайтед, тъй като искат да подпишат с десен бек през това лято. Междувременно отделна новина на Fichajes разкри, че 26-годишният футболист е трансферна цел и на Милан.

Аарън Уан-Бисака имаше върхове и спадове в кариерата откакто се присъедини към Манчестър Юнайтед от Кристъл Палас в сделка на стойност 45 млн. паунда през лятото на 2019 г. 26-годишният футболист бе стабилен защитник за Манчестър Юнайтед в голяма част от престоя си в клуба до момента. Той е записал над 200 мача за “червените дяволи”, като има 2 попадения и 13 голови паса.

Уан-Бисака е изправен пред несигурно бъдеще в Манчестър Юнайтед, насочвайки се към летния трансферен прозорец, след като влезе в последните 12 месеца от договора си с английския гранд. Крайният защитник е в полезрението на два топ отбора, като Милан и Уест Хем Юнайтед се борят за подписа му.

Интересът на Милан към Арън Уан-Бисака е разбираем. “Росонерите” искат да се подсилят с десен бранител. Що се отнася до Уест Хям Юнайтед, те наскоро възобновиха своя интерес към 26-годишния играч на Манчестър Юнайтед. “Чуковете” се разделиха с Бен Джонсън, който премина в Ипсуич. По този начин Уан-Бисака се очертава като важна трансферна цел за Уест Хям и клубът от Източен Лондон ще се опита да го привлече в следващите седмици.