Уест Хем са започнали преговори с футболист на Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото също изявява желание да напусне ,,червенобелите"

Уест Хем е в сериозни преговори с крилото на Арсенал – Рийс Нелсон. Хулиен Лопетеги е голям фен на англичанина и лично се е обърнал към ръководството на ,,чуковете”  с молба да опитат да го привлекат.

Според Football Insider, 15-годишният престой на Нелсън в Арсенал  наближава края си и със сигурност той ще напусне ,,Емирейтс Стейдиъм” до края на летния трансферен прозорец. В статията се твърди, че “чуковете” наскоро са подпитали за услугите на 24-годишния футболист, който търси отбор във Висшата лига, където да бъде основна фигура, а не периферна каквато е в Арсенал. Вече се знае, че Уест Хем са влезнали в предварителни разговори с футболиста, като ще се пробват да го вземат преди началото на сезона във Висшата лига.

Има слухове, че Брайтън също има желание да привелече Нелсън, като това със сигурност ще накарат ,,чуковете” да действат по-бързо. Предполага се, че отборът на Артета би бил готов да приеме оферта от 25 милиона паунда за крилото.

Рийс Нелсън изигра 15 мача във Висшата лига през сезона 2023-24 за Арсенал, като само един беше като титуляр. Общо за ,,артилеристите” има 89 изиграни мача.