Украински гранд с интерес към звезда на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Динамо Киев има сериозен интерес към зведата на ЛевскиПаулиньо. Фланговият футболист е оставил отлични впечатления с представянето си в българското първенство и един от най-големите клубове в Украйна има интерес към него.

Динамо Киев се намира на 2-рото място в украинското първенство на полусезона като изостава с цели 14 точки от лидера Шахтьор. Тимът иска да се подсили в предни позиции, за да се опита да намали разликата спрямо лидера в класирането през пролетта.

В отбора се готви мащабна селекция, твърди ukrainefootball.net. Бразилецът Паулиньо е сред желаните играчи за привличане в клуба, а той има опит в украинското първенство, след като носи екипа на Заря (Луганск), преди да заиграе в българския шампионат.

Динамо Киев ще трябва да плати на Левски за евентуален трансфер на Паулиньо, след като бразилецът има доготов със “сините” до лятото на следващата година. Със сигурност Левски ще искат сериозна сума за бразилеца, който е твърд титуляр в състава на Петър Хубчев. Паулиньо е изиграл 72 мача за Левски във всички състезания и е отбелязал 18 гола. Той дойде в тима като свободен агент и се оказа отлично попадение в селекцията на “сините”.

Иначе наставникът на Динамо Киев – Алексей Михайличенко, има големи планове за селекция, след като желае да привлече и играчи като немския национал Кевин Фоланд, Тайсън от Шахтьор Донецк и Виктор Осимен от състава на Лил.