Добави коментар
Феновете от фракцията на „сините“ категорично отрекоха спекулациите, че са нахлули в офисите на Наско Сираков.

Част от най-верните привърженици от фракцията „Ултрас Левски“ заявиха пред dsport, че срещата им с мажоритарния собственик на „сините“ Наско Сираков е минала спокойно и без напрежение.

„Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това, дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение. Със Сираков коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще. Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово. Сираков ни каза, че ще говори по Дарик радио и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб“, споделиха привържениците.

След приключването на срещата, част от феновете на Левски се отбиха до клубния магазин, за да си закупят артикули на отбора, с което да помогнат до колкото е възможно на синия тим.

Добави коментар
Гласувай: