Унгария и Германия с равенство 1:1 в Будапеща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора останаха пред Англия в групата си в Лигата на нациите

Унгария и Германия взеха по точка от сблъсъка си в Будапеща от Лигата на нациите. Двата отбора си размениха по един гол в рамките на три минути в самото начало на мача, което беше и единственото по-интересно нещо в срещата.

Още в 6-та минута домакините шокираха Бундестима. Жолт Наги засече по отличен начин центриране в наказателното поле и от воле наниза топката в мрежата на гостите.

Авансът на маджарите обаче стоя на таблото само три минути. В 9-та Нико Шолтербек успя да намери с хитър пас Йонас Хофман и той нямаше как да сбърка и прати топката в левия ъгъл на вратата.

След почивката Германия се опита да реализира натиск пред противниковата врата, но в 72-та минута опасен пас към Хаверц беше блокиран, а две по-късно Тимо Вернер можеше да се откъсне на добра позиция, но беше вдигната засада срещу него.

В края на срещата играта се накъса много и интересните моменти липсваха, което доведе и до равенството. Така Унгария остава втори в групата с четири точки зад Италия, която има пет. Германците са трети с толкова и точки, а Англия е на последното място с две точки.