Уточнение за билетите за баража с Унгария
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Последната информация, която касае обновената програма и по-точно полуфиналният плейоф между България и Унгария беше, че мачът ще бъде игран на 4 юни в столицата ни, на стадион „Васил Левски“. 

Това стана ясно още миналата седмица, по време на специалната видеоконференция, в която взеха участие държавите членки на УЕФА.

В случай на победа от страна на нашия отбор, то той ще бъде класиран на финалния плейоф, който, както се разбра, е с нова дата – 9 юни, като съперникът на българите ще е бъде един от двата отбора – този на Румъния или този на Исландия.

Стана ясно, че хората, които вече са си купили билети за мача на нашите с Унгария, ще останат валидни, без значение кога точно ще се проведе двубоят. Единствено би имало проблем, ако срещата се играе без публика, при закрити врата.

Във връзка с несигурната ситуация заради смъртоносния коронавирус, УЕФА ще действа след внимателно обмисляне на ситуацията в цяла Европа и ако се наложи, ще вземе още  извънредни решения. Засега обаче продажба на други билети няма да има.

Същевременно от БФС обещават да следят за всяка една промяна и да уведомяват обществеността, ако има нова информация и промени по баражите, които предстоят. В обстановка на извънредно положение, много от хората вече имат различни приоритети, така че, ако има желаещи да върнат своите билети и да получат финансова компенсация, могат да направят това спокойно, от днес, 23 март.

Ето каква е и самата процедура:

Можете да върнете билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, на същия обект, от който сте ги купили.

Ако сте закупили билетите от сайта на Eventim.bg и сте осъществили плащане с кредитна карта, то тогава следва да изпратите билетите до централния офис на Eventim, а също и да ги върнете лично. Срокът за възстановяване на сумите по кредитната ви карта е 7 работни дни.

В случай, че плащането е било направено по банков път или чрез наложен платеж, бихте могли да върнете билетите по пощата, предоставяйки банкова сметка, по която да ви бъдат преведени парите /имена на титуляр, айбан, телефон за контакт/.

Може също така да посетите лично офиса на Eventim bg на този адрес – София, ул. “6-ти септември” 58.