google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гари О'Нийл започва сезона с неокомплектован състав

Според журналистът Майк Макграт, Уулвърхемптън Уондърърс гледат на Йоан Виса от Брентфорд като потенциален заместник на Педро Нето, който се присъедини към Челси по-рано през това лято.

Виса беше във впечатляваща форма за Брентфорд през сезон 2023-24, отбелязвайки 12 гола и регистрирайки 3 асистенции в 34 мач от Висшата лига. Той успя да замести Айвън Тони успешно през първата половина на миналия сезон, след като английския национал беше наказан до януари, заради нарушения свързани с хазарта. 27-годишният футболист има още две години до края на договора си, но има спекулации около бъдещето му това лято, въпреки че Томас Франк, по-скоро би искал да го запази в състава си.

Майк Макграт твърди, че Уулвс обмислят да направят оферта за Виса, като клубът обсъжда потенциален ход преди края на трансферния прозорец, защото имат спешна нужда от нов нападател, особено такъв, който може да играе на няколко позиции в атака.

Нападателят се присъедини към пчеличките от френския Лориен през август 2021 година и е представлявал своя английски отбор 110 пъти във всички турнири, отбелязвайки 29 гола и регистрирайки 8 асистенции в това време.