В Англия: Де Хеа остава първи избор в Юнайтед, Сити договаря Кулибали
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Британската спортна преса излиза с интересни заглавия в днешния ден, 19 август. Ето и какви са водещите новини из медиите в Англия:

The Sun съобщава, че Оле Гунар Солскяер ще разчита на Давид де Хеа като титуляр през следващия сезон. Мениджърът на “червените дяволи” ще прати Дийн Хендерсън под наем в друг клуб. Медията пише още, че Уест Хем е готов да продаде Иса Диоп за 45 млн. паунда на “червените дяволи”.

Италианският Интер пък планира троен трансфер, като Антонио Конте иска да привлече Нголо Канте, Емерсон Палиери и Крис Смолинг.

Daily Mirror съобщава новината, че Манчестър Сити може да закупи защитника Калиду Кулибали за 60 млн. паунда от Наполи. Неаполитанци са съгласни на подобна сделка. Абдулайе Дукуре пък е готов да премине в Евертън, но Уотфорд иска за него 25 млн. паунда. Друга интересна новина на Daily Mirror, е че Байерн Леверкузен са съобщили на Челси, че искат сделка за Хаверц до 28 август.

Daily Mail пише в днешния ден, че Борнемут няма намерение да продаде Калъм Уилсън евтино, а Жозе Моуриньо иска да го привлече в Тотнъм. Челси водят разговори за нов договор на Конър Галахър, към когото има интерес от няколко отбора във Висшата лига.

Daily Express пише, че Манчестър Юнайтед ще се опита да вземе двама футболисти от Юве – Дъглас Коста и Алекс Сандро. Реал Мадрид пък има интерес към Ромелу Лукаку от Интер, като белгиецът може да бъде заместникът на Карим Бензема в дългосрочен план.