В Аржентина: Меси се е договорил с Манчестър Сити!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Сагата около бъдещето на Лионел Меси продължава, като с всеки изминал час изглежда по-вероятно аржентинецът да напусне Барселона. В родината му се появи информация, че Меси се е договорил с Ман Сити. Информацията е от журналистката Вероника Брунати, която твърди, че той се е споразумял с “гражданите”.

Манчестър Сити е най-усилено спряганият нов отбор на Меси. Смята се, че “небесносините” са с доста по-голям шанс от другите претенденти за подписа му – ПСЖ, Интер и Манчестър Юнайтед. В същото време, журналистката Вероника Брунати е уважавано лице в своята родина и предоставя достоверна информация, като се позовава на собствени контакти и източници, съобщава още Sportlive.

“Сити и Меси вече имат споразумение в числа” – написа тя лаконично в личния си профил в социалната мрежа “Twitter”, като публикацията ѝ моментално се популяризира, след като събра хиляди реакции и коментари. Няма яснота какво точно е споразумението и дали вицешампионите на Англия за сезон 2019/20 ще заплащат трансферна сума.

Както е известно, откупната клауза на Меси в Барселона е 700 милиона евро, а каталунците са склонни да се разделят с него при оферта над 200 милиона евро. Меси пък иска веднага да прекрати договора си с Барса, след като е имал клауза в контракта, която е позволявала това да се случи до 10-ти юни, но сезон 2019/20 се проточи доста повече.