В Аякс намериха решение как да благодарят на феновете си (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грандът от Амстердам претопява трофея и прави 42 000 звезди, които подарява на своите привърженици

Спечелилият титлата в Нидерландия Аякс направи голям жест към феновете си. След спечелването на 35-ата си шампионатна титла от гранда обявиха, че ще претопят трофея, а от него ще бъдат направени 42 000 малки звезди. Те ще бъдат раздадени от днес на всеки притежател на сезонен билет.

По този начин от клуба ще благодарят на своите фенове за безрезервната подкрепа по време на сезона, като по този начин те ще могат да се почувстват част от шампионския успех.

“Почти през целия сезон трябваше да играем без публика. Или поне без запалянковците да са на трибуните. Въпреки това усещахме тяхната подкрепа всяка седмица. На път към стадиона, в социалните медии и в личното общуване”, сподели генералният директор Едвин ван дер Сар.

“Да играеш пред празни трибуни не може да се сравни с атмосферата на “Йохан Кройф арена”. Привържениците наистина ни липсваха през миналия сезон. Затова искаме да посветим тази титла на запалянковците и нямаме търпение да играем отново пред тях”, заяви от своя страна капитанът на тима Душан Тадич.