В Белфаст: България с цел да вземе първи точки към Мондиал 2022
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националите ни излизат като гости на Северна Ирландия в трети мач от квалификациите

Тази вечер в 21:45ч. България излиза в третия си мач от квалификациите за Световното първенство през 2022г. Родните национали са гости на Северна Ирландия в Белфаст.

След като в първите две срещи “лъвовете” се изправиха срещу фаворитите в група С Швейцария и Италия, днес те ще имат наглед малко по-лесна задача и ще търсят първи точков актив.

За България вчера титулярният страж при Ясен Петров Пламен Илиев отпадна от сметките, заради контузия по време на тренировка. Това ще даде шанс на някой измежду Даниел Наумов и Иван Караджов. Страхил Попов и Сисиньо също са аут от групата.

Днешният съперник също стартира с поражение кампанията, отстъпвайки на свой ред с 0:2 срещу Италия като гост. За северноирландците това също е мач с ключово значение, ако искат да се борят поне за бараж.

Според букмейкъра Efbet тази вечер домакините са фаворит, като тяхна победа е оценена на 2.00, докато успех за България ще умножи залога ви по 4.85. Winbet също определя баланса на силите по този начин. Победа за Северна Ирландия е обвързана с коефициент 1.94, а такава на “лъвовете” – 4.60.