Добави коментар
Новините бяха съобщени на официалния сайт на тима, както и на страницата във "Фейсбук".

В утрешния ден отборът на Берое заминава за своя подготвителен лагер в Турция, а клубът ще пусне в продажба виртуални билети за четирите контролни срещи на „заралии“.

По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим тим, съобщават „зелено-белите“ на своя официален сайт.

Виртуалните билети за първия двубой срещу руския Оренбург във вторник вече са в продажба и всеки, който иска, може да закупи своя от всички каси на Eventim, потвърдиха от Берое.

Цената на билета е 10 лева и няма ограничения в закупената бройка.

„Открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК.

Разчитаме на доброто желание на всички да подпомогнат нашия любим отбор Берое с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата. Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор“, се казва още в съобщението от старозагорския клуб.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували