В Царско село премислиха, няма да пуснат Ната без пари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Сагата, свързана с бразилския полузащитник на Царско село Уесли Ната набра сериозна скорост в неделния ден като в крайна сметка клубът-собственик на играча отсече, че няма да го пусне без трансферна сума.

Собственикът на отбора, базиран до Околовръстното шосе в София Стойне Манолов беше стигнал до принципна договорка със силния човек на Левски Наско Сираков, но настойчивият интерес от ЦСКА София преобърна ситуацията.

Сираков вярваше, че е убедил близкия си приятел Манолов да пусне Ната на Герена само срещу солидна част от парите от евентуална бъдеща продажба, но в крайна сметка в Царско село са направили трезва преоценка.

“Интерес към Уесли Ната има и от други клубове, а не само Левски,” разясни изпълнителният директор на Царете Иво Андреевски. “В момента сме в период на изчакване и ще изберем най-добрата оферта за него и клуба.

“Да, наистина „сините“ проявяват сериозни намерения, но все пак ние трябва да мислим и да постигнем такъв резултат, който ще е най-добър за Царско село.

“Имаме разговори с Левски, но пак ще се повторя, не са само допитванията от страна на „сините“, а и от други клубове. Има огромен интерес. Изчакваме оферта и ще изберем най-доброто. До десет дни ще има някаква яснота. Надявам се до 5-6 август да има развитие.

„Уесли заслужава да се избере най-доброто за него, защото показва много професионално отношение. Той е бразилец, но има и германски корени.

“Добър човек и футболист. От първия ден ни показа, че може да се разчита на него. Направи много силен сезон с екипа на Царско село. Искаме да изберем най-доброто за него и клуба.”