Добави коментар
"Ще търсим правата си по законов ред", категорични са от "Армията".

От ръководството на ЦСКА излязоха с официална позиция в социалните мрежи във връзка с бъдещето на централния нападател Жорди Кайседо.

„Червените“ разясниха, че в офисите на клуба не е постъпвала официална оферта или запитване от мексиканския гранд Тигрес за еквадорския национал.

В същото време „армейците“ ясно заявиха, че Кайседо не се е качил на самолета за Австрия и към този момент няма яснота къде се намира играчът.

Ето какво написаха от ЦСКА на своята официална страница във „Фейсбук“:

Във връзка със зачестилите непотвърдени данни за бъдещето на Кайседо, бихме искали да внесем официална яснота по казуса.

1. В ЦСКА не е постъпвала оферта или запитване за закупуването на нападателя от мексиканския „Тигрес”. Такъв трансфер никога не е бил на масата.

2. Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където днес трябваше да се присъедини към лагера на съотборниците си. В последствие разбрахме, че нападателят изобщо не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, но и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча.

3. Това е поредният случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват некоректно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на договора, не дадоха коректна информация за причината за забавянето на играча при прибирането му в София и сега, най-грубо казано, просто изчезнаха без обяснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.

Желанието на клуба беше да запази голмайстора си за предстоящия сезон и да не позволи гръбнакът на тима да бъде разпродаден, а само подсилен от няколко нови попълнения. Непрофесионалното отношение на Кайседо към работата му ни поставя в непредвидена ситуация, от която вече търсим спешни и правилни мерки да излезем.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 9 гласували