В Гърция смятат, че Десподов ще напусне ПАОК
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Не е изключена опцията крилото да се завърне в Лудогорец

Кирил Десподов, капитанът на България и настоящ играч на ПАОК, обмисля бъдещето си в солунския клуб, с който спечели титлата преди няколко месеца. Според информация от sportime.gr, Десподов иска да се почувства по-важен и да получава повече игрово време в ключовите мачове на тима. В последния двубой срещу Атромитос, Десподов влезе в игра чак в 85-ата минута, но успя да асистира за победния гол в трудния успех с 2:1.

Изданието твърди, че Десподов не е доволен от ролята си като 12-и или 13-и играч в отбора и че това влияе на поведението му, като се изолира по време на тренировки и хранения, когато е резерва. Когато започва като титуляр обаче, Десподов показва съвсем различно отношение. Треньорът Разван Луческу има на разположение няколко опции за фланговете, включително новопривлечения Шола Шортайр, което допълнително намалява игровото време на Десподов.

Не е изключено Десподов да поиска трансфер през януари, като се споменава, че Лудогорец следи ситуацията и е готов да го приеме обратно в клуба.