google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд се интересува от привлиането на италианското крило Федерико Киеза

Според информация на италианското издание Calciomercatoweb, Федерико Киеза е обект на интерес от страна на Барселона. Каталунският гранд иска да привлече крилото на Ювентус през летния трансферен прозорец. “Блаугранас” може да предложат сделка с размяна на играчи, за да улеснят трансера през следващите месеци.

Федерико Киеза е една от най-ярките искри за Ювентус през последните три години. 25-годишният играч става все по-силен, независимо от тежката контузия, която лекуваше. Италианското крило се възстанови, записвайки два гола и четири асистенции в 16 мача през този сезон. Но пазарната стойност на Киеза леко спадна до 60 милиона евро. Това обаче не пречи на клуб като Барселона да иска да го привлече.

Барселона може да се наложи да търси крило през летния трансферен прозорец. Това е така, защото Феран Торес и Ансу Фати са изправени пред несигурно бъдеще на “Камп Ноу”. Докато последният привлече клубове интереса на клубове като Манчестър Юнайтед и Ливърпул, първият е обект на интерес от Тотнъм.

Феде Киеза има най-добрите си години пред себе си и може да играе и на двата фланга. Тимът на Ювентус вероятно ще поиска много повече от пазарната стойност на футболиста от 60 милиона евро, като договорът му е до 30 юни 2025 г.