google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Собственикът Наско Сираков отхвърлил предложение от 1,7 милиона евро за Хосе Кордоба.

Сериозна оферта на стойност от 1,7 милиона евро е пристигнала в офисите на Левски за централния защитник Хосе Кордоба, съобщава “Блиц”, позовавайки се на достоверни източници.

Предложението е дошло от Сочи още преди два-три дни, като желанието на руснаците е било да закупят веднага панамския защитник и са били готови да платят на секундата 1 милион евро, а останалите пари да дойдат в касата на “сините” на втори транш.

Както е известно, трансферният пазар в най-голямата по територия страна в света беше отворен тази сутрин и ще затвори чак на 22-ри февруари.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обаче е изненадал всички с решението си е и спрял временно трансфера на Кордоба в Сочи.

Легендарният нападател от миналото на “сините” не е искал да продава никой от основните футболисти на отбора, тъй като вярвал, че през февруари най-после прословутата сделка с „Юнайтед груп“ ще стане факт.

Любопитно е, че елитен американски клуб също проявява интерес към Кордоба, но на този етап янките все още не са пращали официална оферта.

„Руснаците дават добри за българските стандарти пари. Наско засега задържа топката. Иска да изчака развитието по най-горещата тема – „Юнайтед груп“. Въпросът е дали от Сочи ще изчакат, защото им трябва качествен централен защитник“, разкриват източници от стадион “Георги Аспарухов”.