В Манчестър Юнайтед са готови с плана за трансферите това лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" привличат четирима нови, Джейдън Санчо е приоритет

Манчестър Юнайтед ще опита да привлече четири нови попълнения през летния трансферен прозорец. Единсон Кавани подписа за още един сезон с „червените дяволи“ и медиите на Острова веднага лансираха версията, че Оле Гунар Солскяер се отказва от идеята да купува централен нападател. Поради тази причина въпросните набелязани играчи са в други зони.

Не е тайна, че приоритетът е привличането на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд. Към него ще се присъединят двама бранители. В Англия съобщават, че мениджърът на Юнайтед е подновил интереса си към десния бек на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър. Солскяер държи да подсили конкуренцията в тази зона, като освен това се твърди, че не е удовлетворен от играта на Аарън Уан-Бисака в офанзивен план.

Норвежеският специалист иска да привлече и още един централен бранител, като фаворит за тази зона в момента е Рафаел Варан, за когото се предполага, че е пред напускане на Реал Мадрид, след като не може да се разбере с “белите” за нов договор.

Последният споменаван играч е вратарят на Астън Вила Том Хийтън, който ще дойде на “Олд Трафорд” като свободен агент, след като договорът му с бирмингамци изтече в края на месеца.