В Реал Мадрид се бъзикали със Салах преди и след финала на ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Играчите на Реал се подигравали на египетския национал

Футболистите на Реал Мадрид си правили бъзици помежду си със звездата на Ливърпул Мохамед Салах преди и след финала между двата тима в Шампионската лига. Както е известно, Реал спечели финала в Париж с 1:0 и за втори път в последните години надви мърсисайдци в спора за трофея.

Бразилският футболист на “лос бланкос” Родриго разкри, че играчите “Кралския клуб” са се надъхвали със Салах преди финала. Причината затова са били заканите на футболиста на Ливърпул да вземе реванш от Реал за поражението с 1:3 на финаал през 2018 г. Салах искаше отново да се изправи срещу “белия балет” и да вземе реванш за тази загуба, когато напусна рано терена след контузия, предизвикана от Серхио Рамос. Родриго сподели, че някои играчи на Реал се пошегували със Салах и след финала. Най-активен в бъзиците си е бил Лука Модрич.

„Когато някой те провокира, понякога искаш да спечелиш, само за да можеш да му се подиграваш. На тренировките си подвиквахме: „Хайде, Салах, давай, Салах“. Единствено мислихме за победата, за да се подиграваме на Салах. След края на мача в Париж минахме покрай играчите на Ливърпул в коридора. Салах беше тъжен, а Модрич му каза: „Пробвай пак другия път“, разказа Родриго.