В Силистра искат да сътворят футболен празник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юношеските им формации до 15 и 17 години са станали зонални първенци

Доростол (Силистра) приема в неделя Спортист (Генерал Тошево). Двубоят е от 29-ия  кръг на Североизточната Трета лига. Макар силистренци да не изпращат един от най-добрите си сезони в историята, то поводите им за радост са донесени от юношеските им отбори, които са зонални първенци във възрастовите групи до 15 и 17 години. Отделно от официалната им клубна страница се похвалиха, че разполагат и с нов клубен сайт.

„Излизаме за последен мач в Силистра за сезона. Очакват се доста хора на трибуните. Искаме да завършим с победа. Само така ще се включим във футболния празник. Отборите ни от школата станаха зонални шампиони във възрастовите групи до 15 години и до 17 г. С купи и медали ще ги награди лично кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов“, коментира треньорът на силистренци Деян Дечев.

Доростол заема 9-та позиция в класирането като са много далеч от лидерите Черноморец (Балчик), а опонентите им от Генерал Тошево са на 14-то предпоследно място и тази среща за двата съперника би била просто за престиж.