Вайналдум: Приятно е да видиш фенове, които те искат в отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато видях усилието, което клубът положи, за да подпише с мен, осъзнах, че наистина съм желан", заяви халфът.

Едно от новите звездни попълнения в лятната селекция на Рома – Жоржиньо Вайналдум, за пръв път говори пред телевизията на клуба като футболист на “вълците”.

Нидерландският полузащитник сподели впечатленията си след преминаването си в Италия и разговорите с наставника Жозе Моуриньо.

“Почувствах се наистина оценен, чувството да бъда в Рома е доста добро. Да, попитах Мохамед Салах и Кевин Стротман за отбора. Всички, с които разговарях, ми казаха, че това е много добра стъпка за кариерата ми. Когато видях усилието, което клубът положи, за да подпише с мен, осъзнах, че наистина съм желан. Също така вече видях обичта, която получих от феновете. Това беше невероятно. Моят брат получи толкова много съобщения в социалните мрежи от тифози, които искаха да дойда в клуба. Това нямаше нищо общо с футбола. Бях изненадан от топлото посрещане. От ситуацията, от която пристигам, сега да видя привърженици, които те оценяват и са щастливи, че се присъединяваш към клуба, е невероятно. Много, много е приятно да видиш фенове, които са радостни да те имат”, категоричен бе Вайналдум.

“С Моуриньо си поговорихме малко, но не твърде много, защото ми отне известно време, за да стигна до Рим, а и не бях сигурен дали ще дойда в този клуб. С него поддържахме контакт. Той каза правилните неща в подходящия момент – такива, които имах нужда да чуя. Доста е опитен и ми предаде наистина приятно чувство. Разбира се, всеки познава Моуриньо. Футболистите, които са работили с него, също казват добри неща, така че не се замислих. Труимфът в Лигата на конференциите над Фейенорд (бивш негов отбор)? Тогава Рома ме нараниха. Става въпрос за един от тимовете, които обичам най-много, така че в този момент те много ме нараниха”, каза още Вайлналдум пред клубната телевизия на “вълците”.