google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Локомотив (Пловдив) е получил десетки запитвани и дори оферти за някои от водещите играчи в състава на Бруно Акрапович, съобщава вестник „Меридиан мач“.

„Смърфовете“ загубиха последните си два шампионатни двубоя, но продължават да остават много добри впечатления с играта си до момента. Още преди да достигнат до финалната фаза на турнира за Купата на България, в клуба са пристигнали голям брой оферти и вече се работи по лятната селекция. Клубът ще вземе решение, с кои играчи да се раздели, след последния мач за сезона, който е срещу Левски на 12-ти юли.

Феновете на Локомотив надъхаха своите футболисти преди финала срещу ЦСКА в сряда! 👏📢

Posted by Efbet Лига on Monday, June 29, 2020

Най-близко до трансфер на този етап е Диниш Алмейда. Австрийски отбор пък проявява много силен интерес към Анте Аралица. Голмайсторът, на когото наскоро му се роди дете, страда от голова суша, но феновете се надяват, че ще избухне за най-важния мач. Той го направи и през миналата година, когато даде асистенция с пета за гола на Ален Ожболт, който донесе Купата на „Лаута“.

Другите играчи, за които са отправени запитвания са Димитър Илиев, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Бирсент Карагерен, Давид Малембана и Йосип Томашевич.

Наставникът на отбора Бруно Акрапович и спортният директор Георги Иванов-Гонзо водят разговори за това, кои футболисти да бъдат продадени или освободени, а на тяхно място ще се търсят нови попълнения, които да подобрят нивото на отбора.