google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси и Ювентус нямат право на повече грешни стъпки, ако искат да продължат към елиминационната фаза!

В днешния ден предстои поредната вълнуваща вечер в най-престижния европейски клубен турнир – Шампионската лига.

Ще се изиграят втората порция мачове от 3-ия кръг на груповата фаза в надпреварата, а осемте срещи са съответно от групи “Е”, “F”, “G” и “Н”.

В група “Е” сблъсъкът, който приковава вниманието, е този между Челси и Милан. До този момент “росонерите” записаха победа и равенство, а “сините” от Лондон са едва с една точка в актива си. Именно това прави днешния дуел между двата отбора толкова важен и трите точки за победителя може да се окажат безценни. Другият мач от групата противопоставя съставите на РБ Залцбург и Динамо Загреб. Букмейкърът Efbet сочи Челси като фаворит за победата с коефициент от 1.77 срещу 5.20 за Милан. Равенството пък е със ставка от 4.20.

В група “F” един от големите фаворити за триумф в Шампионската лига – Реал Мадрид, ще опита да продължи доброто си представяне и да постигне трета поредна победа. Футболистите на Карло Анчелоти приемат Шахтьор Донецк и при евентуален успех над украинския гранд те до голяма степен ще си гарантират преминаване в следващата фаза на турнира. Winbet.bg не поставя под въпрос победата на Реал с коефициент от 1.18 срещу 15.00 за Шахтьор Донецк. Равенството в мача е оценено на 8.00. В другия мач от групата РБ Лайпциг е домакин на Селтик, като “червените бикове” имат две загуби до момента, а “детелините” имат са с точка в актива си.

Манчестър Сити ще излезе за на “Етихад” довечера за нова убедителна победа, а този път съперник на гражданите се явява датският Копенхаген. Букмейкърът Palms Bet е сигурен в успеха на “гражданите”, за които компанията дава коефициент от 1.08 срещу 41.01 за победа на съперника. Равенството в мача е със ставка от 15.49. Другият двубой от групата е между Борусия Дортмунд и Севиля, а там спокойно могат да бъдат търсени повече попадения. Palms Bet дава добър коефициент от 1.55 за над 3.5 гола в срещата.

В група “Н” Бенфика и Пари Сен Жермен имат по 6 точки, а Betano предлага висок коефициент от 1.72 за успех на “принцовете” в мача. Победата на домакините пък е оценена на 4.20, а равенството на 4.15.  В другата среща Ювентус приема отбора на Макаби Хайфа в търсене на задължителна победа. За краен успех на “Старата госпожа” Sesame дава коефициент от 1.33, а за такъв на гостите от Израел – 9.50. Равенството е оценено на 5.66.