Ван де Беек ще избегне чистката на Рангник в Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджърът на "червените дяволи" иска халфът да остане на "Олд Трафорд" и след зимата

Ралф Рангник поготвя чистка в Манчестър Юнайтед през януари, която обаче няма да засегне 24-годишния полузащитник Дони ван де Беек.

Германският специалист коментира, че е наследил прекалено голям отбор от Оле Гунар Солскяер и ще трябва да освободи някои от футболистите. Антони Марсиал, Джеси Лингард, Пол Погба и Дийн Хендерсън са част от имената, спрягани за изходящ трансфер от „Олд Трафорд“ през зимния трансферен прозорец.

Ван де Беек изкара тежък период при „червените дяволи“ от пристигането от Аякс, изпитвайки трудности с адаптирането си във Висшата лига. На нидерландеца обаче така и не бяха дадени много шансове да разгърне потенциала си, откакто облече екипа на английския гранд.

Оле Гунар Солскяер вбеси голяма част от феновете, залагайки на определени играчи, сред които не бе Ван де Беек. Привържениците на Юнайтед се молеха нидерландецът да бъде пуснат в игра, но той прекара по-голямата част от сезона на пейката.

Напълно очаквано действията на норвежкия мениджър не се понравиха на Ван де Беек, който според информации на Острова обмисля да си търгне през януари.

Ралф Рангник, който ще води тима до края на сезона,  обаче не иска да пуска халфа, тъй като го смята за важна част от отбора.