Великов: Целта на Ботев Враца беше да не загуби мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имам договор за още един сезон и искам да го изпълня“, заяви Великов.

Наставникът на Ботев Враца Веселин Великов бе доволен от ремито с Монтана, като този резултат прати врачани на бараж за оцеляване срещу Септември София.

„Нашите планове бяха да не загубим двубоя. Имаше много нерви. Резултатът е справедлив и за двата отбора. Мисля, че ключът бе вкарването на бърз гол след повеждането на Монтана. Това ни даде спокойствие през второто полувреме. Отборът изигра шест срещи за 20 дни и имаше умора у момчетата. Монтана нямаше какво да губи и отправи много центрирания, но нищо опасно“, заяви Великов.

„Толкова много мачове играхме добре, а не взехме точки. Целта ни беше да не загубим двубоя и я изпълнихме.. Видяхте, че първият фаул на Гаджев не беше за картон, но му го дадоха. Бях сигурен, че при втори фаул ще бъде изгонен. Затова извадих и Ивайлов, тъй като имаше картон. Смените бяха за добро. Този мач е дерби и зарадвахме привържениците с добър резултат. Надявам се през следващата кампания да ги радваме и с добри игри. Мисля, че с няколко играчи са водени преговори за нови договори. Ще се изчака и мачът със Септември. Голяма част от отбора ще остане, само Даниел Генов отива в Берое засега. Имам договор за още един сезон и искам да го изпълня“, сподели треньорът на врачани.