Великов: Няма да отпишем мача със Септември, отиваме за победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще дам почивка на някои от основните футболисти и ще дам шанс на други, които имат по-малко игрови минути", разкри младият специалист.

Старши треньорът на Етър Велико Търново Веселин Великов даде мнението си преди визитата на “виолетовите” на Септември София в осминафинален двубой от турнира за Купата на България.

Срещата е утре от 15:00 часа на базата в Драгалевци.

Преди 4 дни Етър разби възпитаниците на Христо Арангелов с 4:1 у дома в двубой от 14-ия кръг във Втора лига.

„Отиваме за победа! Ще дам почивка на някои от основните футболисти и ще дам шанс на други, които имат по-малко игрови минути. Нашият важен мач е в неделя със Спартак Варна, защото искаме да се върнем по най-бързия начин в Първа лига, но пак казвам – няма да отпишем срещата със Септември, отиваме и играем за победа.

Мачът ще е по-различен от този за първенството. Сигурен съм, че и техният треньор ще направи някои промени в състава си, но нас това не ни интересува. Трима ще получат почивка, а Мариян Иванов е наказан. Тези момчета, които по-малко са играли, трябва да докажат, че заслужават да играят в Етър. Трябва да отстраним и този съперник за купата, надявам се, че този път няма да играем 120 минути“, каза още Веселин Великов пред сайта на клуба.