Венци: Няма да мълча на СК, да отговорят на въпросите ми!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Те казват, че ще сезират Етичната комисия, а аз кого да сезирам за съдията? Арменския поп ли?", споделя президентът на Славия

По рано днес Съдийската комисия направи изявление, че не толерира думите на боса на Славия Венцеслав Стефанов срещу съдията Никола Попов, който се справи добре на вчершния мач между “белите” и ЦСКА. Президентът на Славия обаче продължава да има претенции относно съдийството на Попов, след като е гледал повторение на столичното дерби.

“Добре е Съдийската комисия да си направи рекапитулация. Внимателно изгледах повторенията – има дузпа за Славия, има ръка в наказателното поле, има нарушение преди гола, има други нарушения, които главният съдия Попов спестява на ЦСКА. И пак задавам въпрос защо той свири на ЦСКА в два поредни кръга? Това да ми обяснят от комисията. Защо отговарят? Аз ли да претендирам към тях или те към мен?! Това е телевизор без звук. Те казват, че ще сезират Етичната комисия, а аз кого да сезирам за съдията? Арменския поп ли? Затваря се един порочен кръг. Този съдия свири срещу нас в мачовете ЦСКА, срещу Черно море, срещу Лудогорец. Някой трябва да каже, че царят е гол”, заяви Стефанов пред Спортал.

Босът на Славия продължи и с нападките към Димитър Бербатов, като го обвини, че не е купил нито една топка за школата на Пирин (Благоевград), откъдето е тръгнал към футбола, както и на ЦСКА, откъдето направи трансфер в чужбина. Той призова бившия нападател на националния отбор да издържа клуб 27 години, за да види как е.