Венци Стефанов: Аман от простотии, някои играха джобен билярд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Славия не приема критиките към промяна във формата за логични

Президентът на Славия Венци Стефанов призова Борислав Михайлов да даде шанс на големите футболни центрове, вместо да се прибягва дo взимането на непопулярни решения относно новия формат на efbet Лига.

“Не разбирам защо БФС се бави с решението за броя на отборите през следващия сезон. Вече трябваше да има Изпълком и да се съобщи на клубовете какво ще се случва. Знаете ли, че белгийците, от които взехме формулата, вече премахнаха този модел? Защо ние продължаваме магарешката, не знам.”

“Трябва да се даде шанс на големи футболни градове като Велико Търново, Плевен, Бургас, Русе. Говорим за цели региони в България! Боби Михайлов да не пренебрегва това, защото ако се случи, ще сгреши и ще загуби изборите. Не бива да се съобразяваме само с телевизията и с мнения на този и онзи. Стига с непопулярните решения!”

“Щяло да има черно тото … Ами като някой прави черно тото, хванете го и дайте да го обесим пред Народното събрание! Безмислени мачове щяло да има! Някои прекаляват с чая от лайкучка. През този сезон за какво играха петият, шестият, осмият, деветият и десетият в първенството?! Джобен билярд играха пет отбора! Аман от простотии”, каза Венцеслав Стефанов.