Венци Стефанов разясни за Чочев и парите на ЦСКА 1948

Венци Стефанов разясни за Чочев и парите на ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Президентът на Славия Венци Стефанов разкри, че бившият национал Ивайло Чочев се е отметнал от принципната договорка с Белите заради много по-високата заплата, предложена от ЦСКА 1948.

Преди няколко дни силният човек в най-стария столичен клуб обяви, че бившият халф на ЦСКА и Палермо ще подпише договор с тима от “Овча купел”, но в крайна сметка той избра да парафира с новака в Първа лига.

“Ние не можем да предложим на Чочев тези финансови условия, които му дават те – 20-30 хиляди лева заплата,” коментира Стефанов. “Това са много пари. Фантастични цифри!”

7 Спорт научи, че заплатата на Чочев в ЦСКА 1948 ще бъде 18 хиляди лева.

“При нас няма шанс играч да получава такива пари,” продължи президентът на Славия. “Имахме принципна договорка с него, защото той знае, че когато се възстанови и поиска да излезе пак навън, няма да го спра.

“Докато там, като е подписал 2-3-годишен договор, ще се съобразява с техните изисквания. Всеки си прави сметката, той си знае защо избра тях.”

Босът на Славия коментира и загубата с 0:3 от Лудогорец във втория кръг на първенството.

“Крив мач. Първият им гол падна в лош момент, в края на полувремето. Рано ни се контузи основен играч – Ради Кирилов, който често решава мачовете ни. Просто не ни тръгна играта.

“Има и такива двубои. Забравяме ги и гледаме напред. Няма лесни мачове. Който мисли, че има такива – жестоко се лъже.

“Янис Карабельов не беше в групата заради очаквания трансфер в чужбина. Ще видим кой ще е отборът. Предполагам, че ще допълним групата с някой нов играч. Ще извадим и момчета от школата.”