Венци Стефанов се подигра на Бандаловски: “Какво иска този?”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че акълът на Иван Бандаловски му стига да не си размени обувките. Босът на “белите” контрира пред “България Днес” нападките от страна на защитника на Ботев (Пд), който изригна срещу столичния клуб след баража за Лига Европа, спечелен от Славия 2:1.

Бандата не бе никак дволен от съдийството на главния арбитър Станислав Тодоров и според него не е имало смисъл отбора на Ботев да идва в София. Той определи Славия на “тумор за българския футбол”.

Венци Стефанов обаче не остана длъжен и заяви: “Какво иска този, да не отсъждат нищо за нас ли?! Вижте например, един тъмнокож от техния отбор удари наш футболист, а сигнал не последва. Тези чужденци идват тук и мислят, че ние сме аборигените. Затова не желая чужденци в Славия”, слага точка на спора Стефанов.

Президентът на Славия заяви, че отборът му ще се стреми да влезе в групите на Лига Европа отново с българи и без селекция от чуждестранни играчи.

“Смело е да си мислим, че ще влезем в групите, надяваме се да покажем добри игри срещу съперниците от по-висок ранг”, коментира Стефанов.

“Няма да правим мащабна селекция, но вероятно отборът ще бъде подсилен – това е решение на наставника. Но ще се търсят български играчи и ако се прецени, че някои от младите ни футболисти са готови”, добави Стефанов.