google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Миналата година спечелихме Шампионската лига, така че това не беше най-лошото възможно решение", коментира футболистът за трансфера си на "Стамфорд Бридж".

Централният нападател на Челси – Тимо Вернер, призна, че е имал пред себе си възможност да акостира в редиците на Ливърпул, но в крайна сметка е избрал да се присъедини към “сините”.

Германският национал премина в лондонския клуб от РБ Лайпциг през 2020-та година, но все още не може да разгърне пълния си потенциал и да се утвърди като ключов футболист в постройката на тима.

“Когато бях в РБ Лайпциг, имах възможност да пристигна във Висшата лига. Ливърпул беше вариант за мен, но в крайна сметка реших да избера Челси. Миналата година спечелихме Шампионската лига, така че това не беше най-лошото възможно решение”, смята Вернер.

Атакуващият футболист на лондончани обаче изрази възхищението си от мениджъра на Ливърпул – Юрген Клоп: “Той е един от най-добрите германски треньори. Има личност, която в Германия обичат, защото изглежда забавен. Германците обичат характери като Томас Мюлер и Юрген Клоп. Те казват това, което мислят, а това е важно в бизнеса. Клоп наистина е такъв. Той е весел, но също обединява хората”.