Веско Великов: “Не е честно, не е приятно, не е редно!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Ботев (Враца) все пак е убеден, че неговият тим е по-класен и ще победи Септември

Наставникът на Ботев (Враца) Веселин Великов не скри разочарованието си от решението на БФС да организира баража за оставане/влизане в Първа лига със столичния Септември в София.

Двубоят, след който ще стане ясен и последния член на елитния ешелон през следващия сезон, ще се играе утре на стадион “Славия”.

“Не е честно!” категоричен е Великов. “Не е приятно за нас, но какво можем да направим? Не е редно, ръководството вече изрази позицията си. Въпреки всичко, ние сме по-класният отбор и трябва да го докажем на терена.

“Аз бях неотдавна във Втора лига, така че съм играл срещу Септември и ги познавам. Измамно е усещането, което се налага, че те играят само с млади момчета. Защото от 11 титуляри 7 са опитни футболисти.

“Дани Гаджев е наказан и не мога да го използвам. Самир Аясс беше контузен, но вече тренира нормално. Ще видим преди мача дали ще попадне в групата и дали мога да разчитам на него.”

Вчера стана ясно, че срещата между Ботев и Септември ще бъде ръководена от Драгомир Драганов, а негови асистенти ще бъдат Димо Вълчев и Христо Хаджийски.

Любопитно е да се отбележи, че в този двубой няма да бъде използвана системата за видео-наблюдение VAR. Тя обаче ще е на разположение за другия бараж – този за Лигата на Конференциите между Арда и Черно море.