Добави коментар
"Това би било възможно, но решението трябва да бъде взето от треньорския щаб и играча", каза Едуард Ромеу.

В последните дни отново се заговори за евентуалното звездно завръщане на легендата Лионел Меси в състава на Барселона.

Сега нов тласък на тези слухове бе даден и от вицепрезидента на „каталунците“ по икономическите въпроси Едуард Ромеу, който не отрече подобен ход в обозримо бъдеще.

“Това би било възможно поне от финансова гледна точка, защото, ако се завърне, ще стане като свободен агент. Но това е решение, което трябва да бъде взето от треньорския щаб и играча. Не съм аз човекът, който да взима такива решения, но е възможно, въпреки че такава възможност не е включена в бюджета“, заяви Ромеу.

„Той е икона на клуба и това винаги ще бъде негов дом. Спасихме Барса, но все още не всички проблеми са решени. Финансово все още не сме в добро състояние и ще продължават строгите икономии, има още доста работа за вършене, но през сезон 2024/25 ще бъдем на нивото, което ни приляга“, каза още той.

Както е известно, Меси напусна “Камп Ноу” през миналото лято, след като договорът му изтече и от Барса не успяха да му предложат нов контракт заради редицата финансови проблеми.

Впоследствие аржентинецът акостира в състава на Пари Сен Жермен, а през следващото лято нападателят ще бъде със статут на свободен агент и именно тогава ще бъде най-добрата възможност за негова повторна поява в Барселона.

Добави коментар
Гласувай:
3.3/5 - 18 гласували