Вили Вуцов: “Благодаря за подаръците – 6.50 за “двойка”…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старшитреньорът на Крумовград "захапа" колегата си

Наставникът на Крумовград Вили Вуцов даде поредното си колоритно интервю, след като отборът му оглави временното класиране във Втора лига.

Отборът от Източните Родопи надделя Етър с 1:0 на стадион “Ивайло” и направи солидна заявка за елитна промоция.

“Емануил Луканов го слушах какво каза(б. а. – старши треньорът на Виолетовите заяви, че в днешния мач е била извършена кражба, тъй като Крумовград спечелил победата с едно създадено положение).

“Хубаво е като сме на мач да сме тук, защото между 17:30ч. – 19:15ч. го е нямало тук. Имаха една ситуация. Ние първото полувреме ударихме греда, имахме три-четири ситуации.

“Те натискаха с някакво безидейно ритане на топката. Значи, мисля, че ни беше по-спокоен мача в дефанзивен план отколкото срещу Лудогорец II и Добруджа.

„Поздравления за моя отбор, за духа. Имахме перфектна дисциплина. Много трябва да се напъна да се сетя за ситуация на Етър. Такива балонни центрирания, футбол от археологическото време, не го приемам. До 00:30ч. да играем, гол няма да получим с тази организация, която показа нашия отбор в защита.

„Благодаря на ръководството, че имахме възможност за лагери преди последните два мача. Надявам се момчетата да се отблагодарят. Много неща има за подобряване, за работа, за надграждане. Като игра имам други идеи, но духът, себераздаването, дисциплината ни дават възможност с бързия влак да се придвижим натам накъдето аз искам.

„Убеден съм, че имаме много още да градим, но сме хванали най-доброто. Не трябва да се отпускаме. Предстои ни домакински мач срещу последния.

“Трябва да го спечелим на всяка цена, да вземем максимален брой точки от мачовете и тогава ще правим анализи. Идват мачове за Купата, които ще бъдат евентуално награда, ако надградим.

„Нека тези, които смятат, че сме еднодневка, вече да ни погледнат малко по-сериозно. Днес като погледнах коефициентите в две букмейкърски къщи – 6,50 за двойката. Благодаря, това са подаръци за хората. Казах на 4-5 приятели пускайте двойка и си гледайте кефа.”