Високо напрежение в Италия преди Дерби дела Мадонина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интер и Милан се изправят един срещу друг в 5тия кръг на първенството.

Интер ще играе срещу Милан още в 5тия кръг на Серия А в Дерби дела Мадонина като напрежението е в лагера на „Росонерите“, които стартираха доста разочароващо новия сезон и се говори, че при нова грешна стъпка, Фонсека може да бъде уволнен още сега.

Интер са непобедени от началото на кампанията в първенството, но в същото време не успяха да победят в 2 от 4те си мача до сега като откриха сезона с 2-2 срещу Дженоа и сгрешиха в последния кръг отново като гост завършвайки 1-1 срещу Монца като избегнаха поражението в финалните минути на срещата.

„Нерадзурите“ обаче могат да се похвалят, че не загубиха от Манчестър Сити на „Етихад“ в среща от груповата фаза на Шампионската лига и със сигурност имат повече самочувствие от своя съперник.

Милан пък имат една единствена победа от 4 срещи в Серия А като тя дойде в последния кръг след разгром 4-0 срещу Верона. По-рано през седмицата обаче, „Росонерите“ поведоха на „Сан Сиро“ с 1-0 срещу Ливърпул в двубой от ШЛ, но допуснаха да бъдат победени с 3-1.

Тези резултати не се харесват от ръководството на Милан и назначения преди началото на сезона Пауло Фонсека може да се раздели със своя пост след едва няколко месеца начело на гранда.