Висшата лига ще използва звука от FIFA за създаване на атмосфера

Прочетена:164
Висшата лига ще използва звука от FIFA за създаване на атмосфера 1
0 0

Звукът от публиката, който се използва в популярната игра FIFA 20 , може да се приложи за създаване на атмосфера на празните стадиони от Висшата лига, при рестартирането на шампионата. Такова предложение ще направят шефовете на Премиер лийг към всички отбори, на предстоящата в четвъртък среща.

По този начин, клубовете ще опитат да компенсират липсата на зрители в оставащите 92 мача от първенството. Всяка от тези срещи ще бъде предавана на живо по телевизията. На предстоящата среща ще бъдат дискутирани и още няколко подобни идеи. Сред тях са и тази за поставянето на картонени фенове по седалките, използването на 360-градусови повторения и употребата на така наречената „тактическа“ камера.

Много е вероятно, всяко от тези предложения да бъде прието с мнозинство. Вниманието на клубовете ще бъде насочени към далеч по-важни проблеми. Отборите трябва да вземат решение дали 12 мача, определяни като такива с висок риск, да бъдат изиграни на неутрални стадиони. Също така, трябва да се дискутира какво ще стане, ако се наложи първенството да бъде изцяло прекратено. Ще бъдат обсъдени и евентуални глоби, който отборите или играчите, който нарушат протоколите за безопасност, да понесат. Трябва да се реши и каква ще е окончателната програма за всички срещи до края на Висшата лига.

Сподели