Висшата лига ще използва звука от FIFA за създаване на атмосфера
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Такова предложение ще направят шефовете на Премиер лийг към всички отбори, на предстоящата в четвъртък среща.

Звукът от публиката, който се използва в популярната игра FIFA 20 , може да се приложи за създаване на атмосфера на празните стадиони от Висшата лига на Острова, при рестартирането на шампионата.

По този начин, клубовете ще опитат да компенсират липсата на зрители в оставащите 92 мача от първенството. Всяка от тези срещи ще бъде предавана на живо по телевизията. На предстоящата среща ще бъдат дискутирани и още няколко подобни идеи. Сред тях са и тази за поставянето на картонени фенове по седалките, използването на 360-градусови повторения и употребата на така наречената „тактическа“ камера.

Много е вероятно, всяко от тези предложения да бъде прието с мнозинство. Вниманието на клубовете ще бъде насочени към далеч по-важни проблеми. Отборите трябва да вземат решение дали 12 мача, определяни като такива с висок риск, да бъдат изиграни на неутрални стадиони. Също така, трябва да се дискутира какво ще стане, ако се наложи първенството да бъде изцяло прекратено. Ще бъдат обсъдени и евентуални глоби, който отборите или играчите, който нарушат протоколите за безопасност, да понесат. Трябва да се реши и каква ще е окончателната програма за всички срещи до края на Висшата лига.