Вратарят на ЦСКА 1948: Очаквам да победим Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Даниел Наумов заяви, че се надява да получи повиквателна за националния отбор на България

Един от добрите млади български вратари – Даниел Наумов, заяви, че той и съотборниците му в ЦСКА 1948 са готови за предстоящия двубой срещу Левски в неделя. Вратарят на “червените” заяви, че очаква победа над “сините”, като ЦСКА 1948 ще се опита да вземе реванш за тежката загуба с 0:3 на “Георги Аспарухов” през първия полусезон.

“Готови сме за двубоя с Левски, през тази седмица ни предстои подготвителен лагер в Правец. Тренираме добре и смятам, че сме готови за срещата. Очаквам победа. Треньорите ще направят анализ на противника и ще ни запознаят по-детайлно с тяхната игра. Смятам, че този път ще се представим на доста по-високо ниво”, заяви Наумов пред dsport.

“Срещу Монтана не показахме качества да победим. Не успяхме да създдаем ситуации. Можем да отдадем това и на лошия терен. Треньорите са анализирали всичко, работим усилено в Правец, за да можем да подобрим представянето си. Краси Балъков гледа отстрани и дава съвети, докато Краси Петров води заниманията. Според мен имаме много добър треньорски щаб”.

“Доволен съм от моето представяне през сезона. Има доста срещи до началото на плейофите. Намираме се на добра позиция. Трябва да записваме победи и със сигурност ще влезем първата шестица. Все още не сме обърнали специално внимание на двубоя за Купата през следващата седмица, тъй като ни чака двубой с Левски. Когато дойде време за мача от другия турнир ще говорим повече”, допълни Наумов.

Вратарят на ЦСКА 1948 заяви, че се надява да получи повиквателна за националния отбор. Той сподели, че мечтата му е един ден да играе в чужбина.