Вратарят на Ливърпул: Интересува ни само нашето представяне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският страж Алисон заяви, че напрежението е върху съперниците на Ливърпул

Отборът на Ливърпул наскоро поведе колоната във Висшата лига и е определян за големия фаворит за спечелването на титлата и през този сезон. “Червените” са изцяло фокусирани единствено върху своето представяне в Премиър лийг, заяви вратарят на клуба Алисон Бекер.

Мърсисайдци вече дръпнаха с четири точки на върха в класирането пред втория Лестър Сити, след като през уикенда унищожиха Кристъл Палас със 7:0. Така за трета поредна година тимът на Юрген Клоп ще е водач в класирането по Коледа, след като се представя много силно. През този сезон Ливърпул спечелили 9 от своите 14 срещи в английския елит е допуснал само една загуба – 2:7 от Астън Вила на 4 октомври.

„Добре е, тъй като напрежението сега е върху противниците ни, които се борят за първото място”, каза Алисон пред клубния сайт на “червените”, като бе запитан за победния ход на тима.

„Истината обаче е, че ние мислим единствено за нашето представяне и как се представяме на терена. Когато вземем трите точки, сме доволни. Сега трябва да се насладим на почивката от една седмица и в нея да се подготвим за следващия двубой, който е предизвикателство, но нека се порадваме на Коледа с нашите семейства”, заяви вратарят на Ливърпул, който е сочен за един от най-добрите в света на този пост.