Време е за големия мач: Лудогорец – Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дойде време за мачовете на Лудогорец срещу Интер от 1/16-финалите на Лига Европа.

Първият двубой е тази вечер от 19:55 ч. в Разград като гостите от Милано са фаворити за победата.

Най-доброто постижение на българския шампион е достигането на 1/8 финалите на състезанието през 2014 г., докато Интер през последните сезони не достига високите си стандарти в Европа.

Лудогорец ще влезе в мача с Интер след само една състезателна среща през 2020 г. Българското първенство се поднови миналия уикенд след дългата зимна почивка. “Орлите” разгромиха Ботев Враца с 6:0 в събота, като в предишните три приятелски срещи вкараха само един гол. Отборът има нов треньор от януари – Павел Върба, който имаше успешен престой във Виктория Плзен от 2017 до 2019 г. Българите загубиха само от Еспаньол у дома в Лига Европа през тази кампания и ще се стремят да избегнат поражение от Интер, за да останат с шансове за класиране на 1/8-финалите в турнира.

Всичко вървеше идеално за Интер преди последната седмица. Нерадзурите бяха непобедени в десет мача и спечелиха дербито с Милан, но след това се изправиха срещу Наполи у дома и изненадващо загубиха с 0:1. Разочарованието бързо бе последвано от още едно, когато Интер загуби гостуването си на Лацио с 1:2 миналата неделя. Това е първият път през този сезон, когато нерадзурите губят две поредни срещи. В четвъртък вечер тимът на Антонио Конте ще се стреми да се върне на победния път, но дали биткаа за титлата в Серия “А” не е по-важна за гостите от мачовете в Лига Европа?

Новини около съставите:

Липсващи играчи Лудогорец: Няма информаия за контузени или наказани играчи.

Липсващи играчи Интер: Себастиано Еспозито, Стефано Сенси и Роберто Галяардини са контузени.

Статистика

Последен мач на Лудогорец: 15.02.2020 Първа лига: Лудогорец – Ботев Враца 6:0; Меселиньо 8 ‘, 43’, Клаудиу Кеешеру 56 ‘, Анисе 64’, Якуб Шверчок 79 ‘, 82’.

Най-добри играчи за Лудогорец: Клаудиу Кешеру 16 гола, Якуб Шверчок 11 гола, Джоди Лукоки 9 гола.

Следващ мач на Лудогорец: 23.02.2020 Първа лига: Етър – Лудогорец

Последна среща на Интер: 16.02.2020 Серия А: Лацио – Интер 2:1; Ашли Йънг 44′, Чиро Имобиле 50 ‘(дузпа), Сергей Милинкович-Савич 69’.

Най-добри играчи за Интер: Ромелу Лукаку 21 гола 2 асистенции, Лаутаро Мартинес 16 гола 1 асистенция, Антонио Кандрева 4 гола 5 асистенции.

Следваща мач за Интер: 23.02.2020 Серия A: Интер – Сампдория

При анализа на статистиката за последните срещи на отборите Лудогорец и Интер, можем да забележим интересни възможности за залагания. Подробности и актуални коефициенти можете да намерите на 8888.bg залози.