Време е за плейофи: Финалите в НБА стартират този понеделник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Първия кръг от плейофната фаза на НБА започва този понеделник, когато ще се изиграят 4 срещи. От ръководството на лигата заявиха, че класиралите се на първа позиция в двете конференции – Милуоки Бъкс и Лос Анджелис Лейкърс няма да започнат участието си във финалите преди вторник.

Понеже, Портланд и Мемфис все още не са си осигурили мястото на финалите, плейофите ще бъдат открити от Юта Джаз и Денвър Нъгетс. Двубоят е в понеделник от 20:30 българско време. От 23:00 часа започват Бруклин Нетс и защитаващия титлата Торонто Раптърс. Веднага след тях – от 01:30 идва двубоят между Филаделфия Севънтисиксърс и Бостън Селтик. Програмата за деня закриват Далас Маверикс и Лос Анджелис Клипърс от 04:00.

За вторник са насрочени още 4 двубоя. Откриващия мач е между Бъкс и Орландо Меджик в 20:30, след тях Маями Хийт и Индиана Пейсърс от 23:00. В малките часове на нощта в сряда играят Оклахома Тъндър Сити и Хюстън Рокетс (1:30 българско време) и ЛА Лейкърс – Портланд Трейлблейзърс или Финикс Сънс в 04:00.

Ако някоя от сериите трябва да бъде завършена в седми мач, той ще се изиграе на 29-ти или 30-ти август.