Все по-вероятно: Хамес Родригес преминава на “Гудисън Парк”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Евертън ще се опита да финализира трансфера на колумбийския национал Хамес Родригес от Реал Мадрид до сряда, пише Sky Sports. Очаква се двата клуба да се споразумеят за цената на Хамес в следващите 48 часа, като плеймйкърът трябва да пътува до Ливърпул в сряда, за да мине задължителните медицински прегледи, а след това да подпише своя договор с “карамелите”.

Хамес изпадна в немилост в тима Реал Мадрид през последните сезони, като дори бе пратен 2 години под наем в Байерн Мюнхен. През миналия сезон колумбиецът се завърна на “Сантяго Бернабеу”, но изигра едва 14 двубоя за “лос бланкос”.

В Реал Мадрид, Хамес Родргиес печели по 200 хиляди паунда на седмица и това е основната причина шефовете на “белия балет” да искат да го продадат, за да могат да освободят повече средства за заплати на нови попълнения.

Ако се стигне до сделка между Реал и Евертън, Хамес ще се събере за трети път в кариерата си с мениджъра на “карамелите” Карло Анчелоти. Двамата са били заедно преди това в Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, като 61-годишният италиански специалист гласуваше доверие на Хамес и харесва качествата му, поради което го желае на ‘Гудисън Парк’.