Всичко или нищо за Арда в домакинството на Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът от Кърджали се нуждае от победа за седмото място

Арда приема Славия тази вечер от 20:00 ч. в предпоследен двубой за двата тима от плейофите в efbet Лига. Двата отбора спорят за седмото място в класирането и бараж за участие в Лига на Конференциите. Славия влиза в сблъсъка с аванс от три точки спрямо своя съперник, но Арда има домакинско предимство и с победа ще се изравни по точки с “белите”.

Воденият от Александър Тунчев отбор е в чудесна форма, записвайки три победи в изминалите четири двубоя. В миналия кръг Арда срази Локо София с 3:1 в “Надежда”, а преди това надви Ботев Пловдив с 2:1 у дома. Арда няма поражение в осем поредни двубоя в лигата, като за последно отстъпи с 1:2 на шампиона Лудогорец у дома. В състава на домакините няма кадрови проблеми и Александър Тунчев ще разчита на всичко най-добро за сблъсъка със Славия.

“Белите” ще се стремят да не загубят на “Арена Арда”, за да останат с аванс на седмото място. Славия не успя да спечели нито един от последните си три мача в efbet Лига, записвайки три равенства. “Белите” направиха 0:0 при визитата на “Колежа” срещу Ботев Пловдив в последния си мач. Сега Славия се надява на по-добро представяне далеч от дома. Отборът загуби с 0:1 от Арда при последното си посещение в Кърджали. Подобен резултат не устройва столичани в предстоящия мач, така че те трябва да бъдат на върха на възможностите си, за да си тръгнат непобедени от “Арена Арда”.

Вероятни състави за срещата:

АРДА: Господинов, Али, Петков, Сако, Желев, Юруков, Цонев, Ковачев, Тилев, Иванов, Боруков

СЛАВИЯ: Кръстев, Керчев, Гасама, Йеленкович, Попадийн, Стоянов, Дост, Тасев, Иванов, Соарес, Ахмедов