Втора лига затваря 32-ия кръг с 8 срещи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Осем срещи от програмата на 32-ия кръг на Втора лига

Програмата на 32-ия кръг от Втора лига ще бъде закрита с 8 срещи днес, след като вчера Спортист (Своге) допусна домакинска загуба от Янтра (Габрово) на Вили Вуцов с 0:1 и по този начин габровци осигуриха на 99.9% своето оставане в дивизията.

Първи започват Монтана и Добруджа (Добрич) от 15:30, като Монтана са 8-ми и отдавна изгубиха всякакви шансове за промоция в елита, а “добруджанци” заемат 13-то място в таблицата на Втора лига. От 18:00 часа започват седем срещи.

Беласица ще приеме Созопол, като в ответното домакинство в морския град напрежението ескалира и ще бъде интересно да се наблюдава тази среща, с оглед и на нуждата от точки, която имат созополци. Ботев II приема ФК Крумовград, а Витоша (Бистрица) – Лудогорец II.

Вече осигурилият си завръщане в efbet Лига – Етър ще играе със Спартак (Плевен), докато Миньор (Перник) ще кръстоса шпаги с Марица (Пловдив) на “Стадиона на мира”, а точките за “жълто-черните” са повече от задължителни. Струмска слава (Радомир) приема Литекс (Ловеч), а лидерите в таблицата от ЦСКА 1948 II ще домакинстват на Дунав (Русе).

Всичи двубои можете да проследите и онлайн в Sesame app.