Winbet 3x Bonus Wheel – Колело с Награди
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Един Бонус - Три награди. С новото бонус колело на Уинбет, ти избираш от каква промоция да се възползваш.

Искате да печелите бонуси всеки ден? WINBET ще изпълни желанието ви! През целия месец февруари всички регистрирани потребители на winbet.bg имат шанса да завъртят „3x Bonus Wheel” и да се сдобият с разнообразни бонуси всеки ден. Промоцията вече започна на 01.02.2023 и ще продължи до 01.03.2023 година.

Завъртането на бонуса може да бъде достъпно само по един път на ден. Това става в съответните часове –  от 00:30 ч. до 00:30 ч. на другия ден. След като завъртите колелото ще получите цели три оферти, но имате право да избирате само една. След като това се случи не можете да промените избора си.

Потребителят трябва да влезе в менюто „Към моите оферти“, а след това ще бъде насочен към бутон в личния си акаунт, чрез който трябва да бъде избрана една от трите оферти.

Достигнахме и до най-хубавата част, а именно тази с възможните награди. Печалбите са следните: кеш бонус, безплатен залог за Спорт или Казино на живо или безплатни игри. Всички те са налични, без значение дали имате депозит или не.

Ако желаете да се запознаете отблизо с правилата на офертата, посетете winbet.bg, където по всяко време ще можете да разгледате всички най-важни акценти на промоцията.

Важно: Потребителите имат право на едно последно завъртане на колелото в края на бонуса – на 1 март в 00:30 ч.