Winbet Бонус Календар с 31 Изненади
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Winbet предлага награди през целия декември. Вземи безплатни залози или кеш бонус като само отваряш бонус календара. Прочети условията на промоцията сега.

Коледа вече чука на вратата, а подаръците вече са тук, поне в Winbet. Промоцията Бонус Коледен Календар от Уинбет дава възможност на всеки регистриран клиент в системата да се възползва от ексклузивни бонуси, като отварят клетките от календара всеки ден. Промоцията стартира на 1.12 и ще продължи до 31.12.2022 година.

Как да участваме?

За да вземете участие в бонус календарът е нужно единствено да имате регистрация в сайта на компанията. Всеки от вас ще може да отвори по една къщичка на ден от бонус календарът и да открие подаръкът, който се крие зад нея.

А бонусите са изключително щедри и включват:

  • Кеш бонус ( с или без депозит);
  • Безплатни залози (FreeBet) за Live Casino или Спорт;
  • Безплатни завъртания за избрани слот игри;

Спечелената за деня оферта ще бъде визуализирана в меню „Моите оферти“, където ще можете да разгледате подробно правилата и условията, които я съпътстват и да прецените искате ли да се възползвате от нея или не.

Последната къщичка от бонус календарът ще бъде визуализирана на 31.12.2022 година, когато е и последният срок за участие.