google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Winbet Win Drops Турнир с безплатни залози за активните играчи. Провери условията при нас.

WINBET определено знае как да накара клиентите си да съчетаят уникалното преживяване и страхотните бонуси! Само сега всеки активен потребител във всеки петък от месец март от 17:00 до 22:00 часа ще може да се включи в „Win Drops”. По този начин той ще получи 5 или 10 лева като безплатен залог.

За да гарантирате участието си в бонуса, трябва да следвате няколко прости стъпки. За начало поставете залог с помощта на реални средства на стойност от два лева на тези игри: Speed Roulette, Immersive Roulette, VIP Roulette, Roulette, Auto-Roulette или VIP Auto-Roulette. Ако изпълните всички необходими условия, вашият направен залог ще се смята за квалифициращ и ще можете да участвате и да се наслаждавате на бонуса.

Всеки играч, включил се в промоцията, ще се доближи все по-близо до шанса за спечелване на бонуса. Вашата печалба ще бъде произволна сума от 5 до 10 лева, като това важи за раздела Казино На живо на съответния оператор. Не бива да забравяте, че след получаването на бонуса е нужно той да бъде активиран и това се случва от раздела „Моите оферти“. Използвайте бонуса си в рамките на един ден, за да бъде сметнат за валиден. Ако изпуснете срока, той ще стане невалиден. Когато употребите безплатния си залог, единствено чистата печалба ще се добави към игралния ви баланс.

Това е дейност за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.