google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Включете се в Winbet Cash Bombs до 30.04.2023, и участвайте за 40 000 лв. Награди със Специални Предложения от Pragmatic Play

Вашият любим букмейкър WINBET стартира специално за вас най-новата си промоция CASH BOMBS, която включва само подбрани игри на Pragmatic Play. Бонусът ще приключи на 30 април в 22:00 ч. и е наличен за всеки активен клиент на сайта на winbet.bg.

Как можем да вземем участие в промоцията?

Общият награден фонд на този специален бонус е 40 000 лева, като наградите се печелят на случаен принцип. Най-хубавата част от това изживяване е, че печелите, забавлявайки се с игрите, които са валидни за промоцията. Кои са те? Открийте ги в раздел Казино, на уебсайта на хазартния оператор.

Не забравяйте, че минималният квалифициращ залог, чрез който можете да печелите още и още, трябва да е на стойност 0,50 лв. Завъртайки само един път, вие имате шанса за спечелване на кеш бомба. Накратко казано, всеки един потребител има реалната възможност да се сдобие с няколко награди само за ден!

Важно: Залози, направени с помощта на бонус средства, няма да бъдат зачетени в рамките на бонуса.

Игрите, от които можете да избирате, са следните: Sweet Bonanza, Gates of Olympus, Starlight Princess, Big Bass Splash, The Dog House Megaways, Sugar Rush, Madame Destiny Megaways, Buffalo King Megaways, Big Bass Bonanza, Extra Juicy, Aztec Blaze, Queenie, Cleocatra, Floating Dragon Hold & Spin Megaways или Greedy Wolf.

WINBET дава на своите играчи широка гама от подбрани и любими игри, които освен удоволствие, могат да донесат и безброй печалби! Ежедневно, до края на промоцията ще се раздават по 150 парични награди, които можете да проследите в уебсайта.

Всички награди с обща стойност 40 000 лв., които биват разпределяни в различните дни от промоцията, ще се добавят като кеш баланс в акаунтите на клиентите в този момент, в който те са спечелени, като за целта няма да има налични условия за тяхното разиграване.

Играта е предназначена само за пълнолетни! Участието в хазартни игри не е само за забавление и носи риск от развитие на хазартна зависимост!