Winbet дава много леко предимство на ЦСКА във Вечното дерби с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" излизат за задължителна победа по пътя към мечтата за титлата, а "сините" също ще търсят успеха, тъй като целта им е третото място.

Вечните съперници Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг в последен мач за настоящия сезон в родната efbet Лига.

Срещата от 35-ия кръг на първенството между “сини” и “червени”, която ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“, започва от 18:45 часа и ще бъде ръководена от Драгомир Драганов.

До този момент през кампанията Левски и ЦСКА се срещнаха два пъти, като символичният гост в днешния двубой няма победа и дори отбелязан гол.

Първият мач завърши 2:0 в полза на тима от “Герена”, а вторият – 0:0, преди около месец и половина – на 17-и април.

Отборът на Елин Топузаков се бори сериозно с ЦСКА 1948 за третото място в крайното класиране, а тимът на Саша Илич пък излиза за задължителна победа и се надява на грешна стъпка на Лудогорец в борбата за титлата.

Аут за ЦСКА са Юрген Матей, Брадли де Нойер и Браян Морено, а Мено Кох е с наказание. Все още не е ясно дали Джонатан Линдсет и Маурисио Гарсес, които са със сериозни разтежения, ще могат да вземат участие в мача с Левски.

За “сините”, които ще излязат с новата си екипировка на “Васил Левски”, няма да бъдат на линия Хосе Кордоба и Билал Бари.

Букмейкърът Winbet предвижда равностойно Вечно дерби, но все пак компанията дава много леко предимство за победа на “армейците” с коефициент от 2.59 срещу такъв от 2.74 за успех на Левски. Равенството пък е със ставка от 3.23.

Ето и вероятните стартови състави:

Левски: Андреев, Петрис, Сундберг, Ван дер Каап, Цунами, Краев, Кръстев, Стефанов, Уелтон, Роналдо, Рикардиньо

ЦСКА: Бусато, Махмутович, Юга, Петров, Турицов, Вион, Кареасо, Жеферсон, Шопов, Назон, Хайнц