google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Winbet Организира Happy Hour в периода до 26.03.2023 година, като за целта дава възможност за награди до 100 лв. под формата на безплатен залог всяка събота и неделя.

Месец март е изпълнен с все по-вълнуващи предложения от WINBET! Промоцията „Happy Hour 2023” започва на 04.03.23 и ще приключи на 26.03.23 година. Всеки уикенд във времевия диапазон от 20:00 и 23:00 часа играчите имат право на участие в бонуса. Предложението е валидно събота и неделя през настоящия месец. В условията на промоцията са включени няколко игри: VIP Roulette, Speed Roulette, Roulette, Auto-Roulette, VIP Auto-Roulette и Immersive Roulette. Екипът на winbet приема за квалифициращ залог, който е направен на стойност от два лева, заложен в съответен рунд, в който печелят числата 20 или 23. Не е задължително да имате поставен залог на тези числа, тъй като трябва да имате залог в определения рунд, в който числата печелят.

При условие че всичките ви залози са изпълнили условията на промоцията, вие ще се сдобиете с Winbet бонуса от 10 лева като безплатен залог. Това се отнася за раздела Live казино.

Не забравяйте, че трябва да спазвате няколко важни правила за разиграването на залога. На първо място трябва да сте наясно, че имате на разположение само един ден, за да активирате залога си, както и крайният срок за неговата употреба е един ден. Ако играч вземе решение да не се възползва от безплатния залог, неговите печалби до момента ще се анулират и по този начин няма да бъдат начислени към баланса на потребителя в края на промоцията.

Това е дейност за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.