WINBET и Ботев Пловдив ще си партнират и през сезон 2024/25
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Родният букмейкър и пловдивският клуб си партнират успешно от 2018 г. насам

Преди няколко дни стана ясно, че Ботев Пловдив и компанията за хазартни игри WINBET продължават своето партньорство. Така логото на букмейкъра ще продължи да бъде на фланелките на “жълто-черните”, които съответно ще получат и добри приходи от бетинг компанията.

Освен на екипите на “канарчетата” в мачовете от всички турнири, в които участват, WINBET ще продължи да рекламира и на стадион “Христо Ботев”, както и на спортен комплекс “Никола Щерев- Старика”. Последното споразумение между хазартния оператор и Ботев Пловдив покрива футболния сезон 2024/2025 г., а следващото лято двете страни най-вероятно ще седнат на нови преговори.

Главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова направи коментар на продължаващото партньорство с Ботев Пловдив. Тя сподели, че това е “не просто едно от най-дълготрайните за нашата компания, а и едно от най-успешните в дългосрочен план.” Маркетинг директорът поздрави Ботев за завръщането му в европейските клубни турнири и констатира положителното развитие на клуба.

Десислава Колева – Иванова добави, че WINBET продължава своята политика за подкрепа на родния спорт и от бетинг компанията пожелават успехи на Ботев Пловдив през кампанията 2024/25, в която “жълто-черните” играят и в Лига Европа, където стартираха успешно след победа над Марибор с 2:1 в първия мач.

От Ботев Пловдив също са щастливи от продълженото партньорство с WINBET. Изпълнителният директор на тима Алексей Киричек сподели, че букмейкърът е партньор, който подкрепя Ботев при всякакви условия.

WINBET е сред най-популярните онлайн портали за хазартни игри. С много предложения за спорт, казино и атрактивни winbet бонус оферти, брандът се развива все повече с всяка изминала година. Потребителите на игралния оператор винаги са изненадвани приятно с нови промоции и winbet бонуси, както и актуализации по бетинг платформата, които подобряват игралното изживяване.